Max tiež


Tu je niekoľko zaujímavých faktov z životopisu Briana Maps, ktoré fanúšikovia jeho práce pravdepodobne budú chcieť vedieť:

⇛⇛⇛⇛⇛⇭⇸⇫⇣⇙⇙⇍⇬⇺⇦⇒⇒
Jedným z najúspešnejších projektov v Mapách bolo natáčanie videí s jeho mačkou Tiger a ich publikovanie na YouTube. Tento obsah získal približne 1,8 milióna zobrazení. Príbehy s agresívnou mačkou sa ukázali byť veľmi populárne. Aj keď Max ukázal, ako naňho domáce zviera zaútočí, v skutočnosti je ku svojej mačke veľmi pripútaný. Hrdina nášho článku o tom opakovane hovoril.
Za štyri roky (od roku 2011 do roku 2015) sa spoločnosti Brown podarilo prijať viac ako 1 milión predplatiteľov. Toto je veľmi pôsobivý výsledok, najmä ak si uvedomíte, že v roku 2011 mal tento muž iba 11 rokov.
Študoval na vysokej škole ako režisér, kde nastúpil po ukončení štúdia na 9. ročníku školy. Takže bloger mal vždy určitú predispozíciu na natáčanie videí.
Maxim začal svoju kariéru na YouTube natáčaním poďme hrať. Vďaka živému komentovaniu a kvalitnému odovzdávaniu hier počet predplatiteľov kanálov veľmi rýchlo prekročil hranicu 75 000. Okrem letných obrazoviek Max tiež fotografoval recenzie, pokyny a ďalšie videá na tému počítačových hier.


https://ik.imagekit.io/3jniimav9z/caviar4_B16qmVCxi.pdf
https://ik.imagekit.io/3jniimav9z/el1_UrFOWQyu6.pdf
V máji 2019 bol Max na 10. mieste v rebríčku najúspešnejších ruských blogerov.
Presný príjem spoločnosti Brown nie je známy. Môžeme však predpokladať, že každý mesiac zarába na YouTube až 20 000 dolárov.
Jednou z poznámok medzi fanúšikmi Maxa bol výraz „Brian je mŕtvy“. Súvisí to s jedným z videí bloggera, na konci ktorého sa rozlúči so životom. Našťastie, ako sám Mapy neskôr pripustil, toto všetko sa uskutočnilo iba pre rally.
Podľa bloggera dôrazne nesúhlasí s požívaním alkoholu a tabaku. Miluje však humor (čo je jasne vidieť na jeho videu).
Z kina je Brown najúcty hororových filmov. Často ich odstraňuje parodie a stabilne zhromažďuje veľké množstvo názorov.
Je pozoruhodné, že v reklamách spoločnosti Brown neexistuje žiadna reklama na nič. O to prekvapivejšie je, že bloger dokáže zarobiť také množstvo peňazí bez toho, aby propagoval tovar a služby niekoho iného.

Martha Simons

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.