I pasticelli anu dettu chì

I pasticelli anu dettu chì, per a prima volta in 80 anni, anu creatu un novu, u quattru tipu di cioccolata (cù u nero, u biancu è u latticinu) è li chiamavanu ruby.

 I Pasticceri Svizzeri anu creatu un novu tippu di cioccolata in Svizzera, Pasticceru, Nuu tipu di cioccolata, Interessante, Informativo U giganu ghiaccio di u cioccolata Barry Kallebaut assicura chì e chjassi di cacao di rubiu, chì sò stati studiati da esperti da parechji anni, sò stati usati per creà a novità. Offten un cioccolulu "sapore di bacche è juiciness". In listessu tempu, e frutte stesse, secondu i creaturi, ùn eranu micca aggiunti à u scure, è u so gustu è culore sò completamente naturali.
U nuvutu chocolatu, chjamatu Ruby per via di u culore rossu caratteristicu, pò esse u primu à apparse dopu à u cioccolata bianca creata in l'anni 1930, scrive The Independent.
I pasticelli dicenu chì un cioccolaghju novu hè “un'esperienza gustativa completamente nova, micca amara, micca lattea è micca dolce.”


https://community.netapp.com/fukiw75442/attachments/fukiw75442/data-ontap-discussions/32759/1/re.pdf

Martha Simons

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.